Jan 9, 2012

monday collage

I don't like mondays.... Ma, verujem da niko ne skače od sreće što je početak nove radne nedelje. A ovaj ponedeljak je nekako naročito siv (pored toga što se polako bližimo kraju prazničnom raspoloženju, tu se automatski uglavljuje i konstatacija da je već 9.januar a snegu ni traga ni glasa), tako sam ja čvrsto rešila da mu ga dam malo po bojama :) + ovo mu dođe kao sprovođenje "NY rezolucije" u delo (konkretno - da ne dozvolim skupljanje paučine na blogu; bar ne duže od nedelju dana :P). So, let's get started.

Dustin O'Halloran i album Lumiere.


Carles Rodrigo photostream. Reči su suvišne, čista uživancija.


Ice typography by Nicole Dextras >>Pauline Forster i Toby Penrose su od ove taverne napravili dom gde žive i stvaraju. Ja sam apsolutno oduševljena detaljima, svaki kutak je ušuškan u kreativni šareni haos. That's how I imagine 'home sweet home'.


Ono što je meni zapalo za oko je ovaj radni sto, uuuh kakvih tu drangulija sve nema. A baš mi i treba radna površina takvih dimenzija, da mogu i ja da prostrem sav materijal koji gomilam po budžacima moje sobe. Još malo pa se neće moći kročiti u nju :)
OVAJ goblen!


 

Gerhard Human je apsolutni car. Mogu dane da provedem zablenuta u njegove ilustracije. Pa sam tako i naletela na ovaj video koji je radio za jednu od meni omiljenih stvari Radiohead-a, All I Need.Man's best friend

I ain't no extra baby, I'm a leadin' man
Crap from scetch bookI naravno, kao i svaka, zima nije zima bez Woody-ja. Divan intro filmskog klasika Manhattan.

Rhapsody in blue. • • •

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...